Noud Henkdriks, Algemeen directeur

Onze strategie

Wij gaan voor 100% tevredenheid: in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ieder product wat we maken heeft zijn eigen karakter, gemaakt door mensen met karakter.
Dit bereiken wij door:

Onze mensen

Door goed samen te werken, talent te herkennen én de ruimte te geven.Door leerlingen op te leiden, vakkennis te onderhouden en ook te blijven ontwikkelen, maken onze mensen het verschil. Wij leren en verbeteren voortdurend. Onze ervaren vakmensen delen hun kennis met onze leerlingen en dat garandeert kwaliteit voor nu en in de toekomst. Passie en trots kenmerkt onze mensen.

Ons aanbod

Door het zijn van een betrouwbare partner en altijd kwaliteit te leveren, óók tussen de leveringen door. Daar waar andere leveranciers stoppen, nog even door te gaan. Door ook als er iets mis gaat, karakter te tonen en te zorgen dat u op ons kunt rekenen. Door met u mee te denken en continue te streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ons gedrag

Door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen: onze mensen een veilige werkplek te bieden, oog te hebben voor onze sterke en minder sterke punten en respect te hebben voor het milieu.
Door financieel betrouwbaar te zijn: rekeningen op tijd te betalen en onze afspraken na te komen.
Door flexibel te zijn: korte lijnen in onze organisatie te garanderen en snel te kunnen schakelen.