Nominatie voor 'De Beste Praktijkopleider'

OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) is een landelijke zoektocht gestart naar de Beste Praktijkopleider. Goed opgeleide praktijkopleiders zijn namelijk onmisbaar in onze branche. Maarten Spierings, praktijkopleider bij Van Grinsven Metaalbewerking, is door zijn leerlingen aangemeld voor deze titel, omdat zij vinden dat hij de allerbeste is.
'Zoals Maarten me leert lassen, dat zal me altijd bijblijven' zegt onze leerling Danny de Laat in het Metaaljournaal.
Dat is natuurlijk al een compliment op zich.
De vakjury heeft uit de vele aanmeldingen 10 praktijkopleiders geselecteerd en onze Maarten Spierings zit er bij. En daar zijn we hoe dan ook natuurlijk hartstikke trots op!
Lees het artikel in het metaaljournaal (pag.28 t/m 32) hier: Metaaljournaal


Betrouwbaarheid zit ons in de genen

'Om onze huidige klanten en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2008 Van Grinsven Metaalbewerking overgenomen. Nu zijn we twee elkaar mooi aanvullende bedrijven' aldus Noud Hendriks, algemeen directeur van Staalbouw Hendriks en Van Grinsven Metaalbewerking. 'Kwaliteit leveren, eerlijk zaken doen en doen wat we zeggen, zijn bij ons de normaalste zaak van de wereld'. 
Lees het hele artikel hier: Reportage in Hét Ondernemersbelang

Techniek verandert in razendsnel tempo

'Ik vind dat je als bedrijf lef moet tonen. Je moet mensen die het vak willen leren ook de kans geven om dat te doen', aldus onze directeur Noud Hendriks in de rubriek 'Ronde Tafel' in Het Ondernemersbelang, waarin acht ondernemers spreken over de toekomst van de Techniek.
Lees het hele artikel hier: Acht ondernemers in 'Ronde Tafel'

Als je passie hebt voor je werk, kom je een stuk verder

Een mooi portret over onze leermeester met één van onze leerlingen. Per jaar worden er één of twee nieuwe leerlingen opgeleid binnen het bedrijf. De beste kandidaten krijgen een contract. Alleen als ze binnen twee jaar hun diploma halen, is er daarna ruimte voor ze bij Van Grinsven.'
Lees het hele artikel hier: Lasportret Vakblad Lastechniek

Samenwerking heeft voor beide versterkende functie

'In 2008 werd Van Grinsven Metaalbewerking overgenomen door Staalbouw Hendriks. Inmiddels opereren de twee zusterbedrijven alweer  een aantal jaren op de markt. We blijven twee aparte ondernemingen, maar kunnen nu een stuk markt bedienen waar we tot nu toe nog niet actief op waren'
Lees het hele artikel hier: Artikel bedrijfsspecial Stadskrant Veghel